
Portakallı Yer Elması Tarifi
Malzemeler
1 kilogram yer elması
2 adet portakal
1 adet havuç
6 adet arpacık soğan
Tuz
Şeker
Zeytinyağı
Hazırlanışı
Yerelmasını soyup küp küp doğrayın. Havuçları da aynı boyda doğrayın. Tencereye biraz zeytinyağı koyun. Üzerine soğanları ve havucu alıp soteleyin. Yer elmasını da ekleyin.En son 2 portakalın suyunu, tuzunu ve şekerini de ekleyip kapağını kapatarak suyunu çekip lokum gibi pişene kadar bekleyin. Tenceresinde birgece bekledikten sonra servis kabına alıp
Portakallı Yer Elması nasıl yapılır, Portakallı Yer Elması oktay usta, Portakallı Yer Elması uzman tv, Portakallı Yer Elması yapılışı
No comments:
Post a Comment